Maggie, the iron lady

De nieuwste innovatie op barbecue gebied.
De oorsprong van de Maggie ligt in Scandinavië. Op houten planken worden zijden zalm geroosterd, de zogenaamde Vlamzalm. Onze Maggie is echter verder doorontwikkeld tot een echte multi grill barbecue. Naast zalm kunnen er op de Maggie ook verschillende soorten vlees en ook zelfs soep bereidt worden.

Wilt u een originele barbeque geven?

We verzorgen de catering met de Maggie op uw zomerse tuinfeest maar ook op een winterse Après ski party. We serveren bij de heerlijke gegrilde zalm desgewenst een kruidige Glüwein. Voor de vleesliefhebbers kunnen we onder andere ook kruidige worstjes, spareribs en kip van het spit bereiden. Of wat dacht u van pulled pork? Geserveerd op een geroosterd broodje met koolsalade.

Na het eten dient de Maggie als vuurkorf en kan ze u en uw gasten nog tot ver in de avond van warmte voorzien, zodat er nog lang in de buitenlucht kan worden nagenoten. En uiteraard mogen de marshmallows voor de kleinsten niet ontbreken. We horen ook graag wat uw specifieke wensen zijn ! Of vraag naar onze mogelijkheden,


De Maggie is nu ook te koop of te huur!

Wilt u zelf een Maggie in de tuin of op het terras van uw restaurant? De Maggie is ook bij ons te koop. We helpen u persoonlijk met de ingebruik name. En bent u eenmaal Maggie-fan, dan hebben we een groeiend assortiment aan accessoires.De basis is het principe van een vuurkorf met houtblokken. Op harthouten planken worden zijden zalm geroosterd, de zogenaande Vlamzalm.