Kadoshop

Wordt u uitgenodigd voor een Barbecue? Breng dan eens een origineel cadeau mee voor uw gastheer of -vrouw. Bekijk hieronder de artikelen uit ons assortiment. Alle artikelen kunnen we bij u thuisbezorgen of zijn af te halen in de winkel in Kudelstaart. Mail of bel ons voor meer informatie of het plaatsen van uw bestellen: direct naar contact gegevens.

BBQ Bitter

Een bijzondere kruidenlikeur, uiteraard voor boven de 18 jaar! Het drankje is uitermate geschikt om na de barbecue als een laatste borrel ter afsluiting van een gezellige avond. Alleen via Internet te bestellen voor € 9,95.

BBQ T-shirts

Een T-shirts met leuke barbecue gerelateerde teksten en van goede kwaliteit in 100% katoen. En elke seizoen komen er weer nieuwe teksten bij! Maar ook uw eigen T-shirt kunnen we ontwerpen en bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden voor een eigen ontwerp of kies een leuke tekst uit de catalogus.
Voor horeca en andere bedrijven leveren we maatwerk ontworpen en afgestemd op uw bedrijf. Middels een persoonlijk gesprek lichten we graag onze mogelijkheden toe.

BBQ Cadeau-set

Een slaapmutsje of afzakkertje naar keuze Ún een BBQ T-shirt samen in een cadeauverpakking voor € 25,-! We zijn een compact en flexibel bedrijf, dus wilt u een andere combinatie maken dan is dat uiteraard ook mogelijk.