Kerstpakketten

Ook dit jaar hebben we weer een mooie selectie hoogwaardige producten, voor het samenstellen van leuke en lekkere pakketten. We adviseren u graag om een passend pakket samen te stellen.

Hertogh Zalm, huis gerookt

Onze zalm wordt op ambachtelijke wijze gekruid, gedroogd en gerookt. Dit gebeurt in eigen rokerij, zodat deze precies op smaak is om te serveren tijdens de kerstdagen. Op kamertemperatuur smaakt deze verfijnde zalm op zijn best!

Gerookte Ossenworst

Een robuuste ossenworst om te serveren bij een goed glas wijn of een stevig biertje. Of wat dacht u van een broodje gerookte ossenworst met mosterd? De lichte rookgeur doet u verlangen naar de (winter)barbecue. Het rookproces zorgt er ook voor dat deze worst wat langer houdbaar is dan de reguliere ossenworst.

Rauwe zachte Metworst

Deze smeuďge worst is wat lichter gerookt dan de ossenworst, voor degene die van wat meer verfijning houden. Hierdoor past deze worst dan ook bij elke borrel.

Gerookte Zout Flakes, SpecialTeasoning

We roken ook ons eigen zout. Door een langdurig procedé krijgt het zout een verfijnde rooksmaak. Gebruik dit bijzondere zout op een gekookt eitje of voeg toe aan uw warme gerecht of over een salade.

dA Chardonnay - Limoux, Languedoc

Een volle witte wijn doordat 30% van de wijn is vergist op eikenhouten vaten. Deze Chardonnay heeft een intense aroma van tropisch en gedroogd fruit. De smaak heeft ook veel tropisch fruit en tonen van vanille in de afdronk. Het is de perfecte begeleider voor onze huis gerookte zalm.

Nius de Nada - Jumilla, Spanje

Deze jubileumwijn is gemaakt van Monastrell, Syrah, Petit Verdot en Tempranillo druiven. Nius de Nada heeft een aroma van vanille, rijp zwart fruit en kruiden. Is vol van smaak met hints van kersen, pure chocolade, specerijen en heeft een fluweelzachte afdronk. Drink deze wijn bij de Gerookte Ossenworst.

Calderé Cava, Spanje

Een fris droge mousserende wijn met zachte fruit aromas. Deze mooie Cava van het wijnhuis Canals Nadal past geweldig bij onze gerookte zalm. Een feestelijke wijn voor een feestelijke kerst.

Saumur Brut, Frankrijk

Een fris droge mousserende wijn voor bij de zalm, maar dan in kleinverpakking voor een feestelijk accent.

Kletspotje

Een kerst offline doorbrengen met deze leuke kletspot. Samen met vrienden en familie elkaar leuke vragen stellen en dilemmas bespreken!

Bestel hier uw Kerstpakket!
Rookpakket Kistverpakking €49,95
Hertogh Zalm, huisgerookt ca. 250gr.
Gerookte Ossenworst ca. 300 gr.
dA Chardonnay, 2017 fles 750 ml.
NIUS de Nada fles 750 ml.
Zalm met Bubbels Kistverpakking: €39,95
Hertogh Zalm, huisgerookt Halve zijde ca. 500 gr.
Calderé Cava Fles 750 ml.
Klets-Kerstpakket Kistverpakking: €37,95
Hertogh Zalm, huisgerookt Halve zijde ca. 2500 gr.
Saumur Brut Fles 375 ml.
Kletspot 100 vragen.
Bestel hier uw Kerstpakket!